Aparthotel

Az Onyx****Luxury Aparthotel kialakításakor célul tűztük ki, hogy minőségi, modern design elemekkel és belsőépítészeti megoldásokkal tágas, kényelmes, barátságos és fancy szállásegységeket alakítsunk ki a sárvári fürdőváros szívében. A helyszín választásban törekedtünk arra, hogy a turisztikailag frekventált helyszínektől egyenlő közeli távolságra legyünk. Így vendégeink pár perces gyalogos sétával megközelíthetik a fürdőkomplexumot, a csónakázó tavat a belvárosi hangulatos tereket a zenélő és fényben játszó szökőkutakkal, a vármúzeumot és parkját illetve az arborétumot.

A szállásegységek kialakításakor gondoltunk a Családokra: számukra függetlenül attól, hogy milyen méretű családról és milyen igényekről van szó a kétágyas pótágyazható szobától az összenyitható, akár 4 légterű egységig széles a kínálatunk.

Az Üzleti vendégek részére szintén kínálunk tágas egy-, kétágyas szobákat, stúdióapartmanokat kanapéval étkezősarokkal, konyhával.

Nem feledkeztünk meg a romantikára és privát wellness élményre, együttlétre vágyó párokról, nászutas vendégekről sem: számukra kialakításra kerültek Teraszos jacuzzis egységeink, szobával, stúdióapartmannal, sőt külön hálószobás apartmanokkal is.
Míg a beltéri hidromasszázs káddal és borhűtővel, kapszulás kávégéppel felszerelt lakosztályokban többféle vendégszegmenst is ki tudunk szolgálni.

A tágas szállásegységekhez kínáljuk házias konyhával rendelkező, helyi kézműves alapanyagokat felhasználó ONYX****Garden éttermünk svédasztalos reggeli illetve a maximális kényelmet és hangulatot megteremtő a'la carte felszolgált vacsora szolgáltatásunkat félpanziós csomagként megvásárolható szolgáltatásként. 

A főépületben a Sárvár-Ház Kft. által üzemeltetett 5 szálláshelyet kiszolgáló központi recepción kollégáink állnak vendégeink rendelkezésre, akár helyi programokról, kirándulási lehetőségekről szeretnének tájékozódni, akár kedvezményes belépőjegyet szeretnének vásárolni a sárvári királyi gyógy,- és élményfürdő komplexumba, akár két keréken élveznék a sárvár nyújtotta turisztikai élménykínálatot az ONYX****CITIBIKE szolgáltatás igénybe vételével.

Az ONYX****SPA szolgáltatással pedig komplex élményt nyújtunk a wellness szerelmeseinek.