HU EN DE CZ

Császári és királyi fürdőkomplexum

 
Sárvár fő attrakciója azonban a gyógy- és wellness-fürdő, mely az Európai Királyi Fürdők Szövetségének tagja. Hatalmas alapterületének és a belső terek kialakításának köszönhetően jól elkülönül a gyógy- és családi élményfürdő. A gyógyulás, a feltöltődés és a gondtalan kikapcsolódás ideális helyszíne. Legfontosabb vonzereje az itt található kétféle gyógyvíz: 1200 méteres mélységből 43 Celsius fokos, 2000 méteres mélységből magas sótartalmú 83 Celsius fokos gyógyvíz tör fel. Utóbbi hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. A 43 Celsius fokos gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációs betegségek, sportsérülések utókezelésére, neurológiai panaszokra, izomlazító fürdésre.

Az impozáns medencetér (külső - belső), ahol mindenki kedvére válogathat a különböző méretű, meredekségű csúszdák, családi gyermekmedencék közül és az exkluzív szauna-világ mellett a fürdőkúrát a gyógyászati kezelések széles skálája teszi teljessé.

Az épületben játszóház, baba - világ, 25 méteres medence, bowling pálya, fitness-terem, tágas pihenőterek, óriási napozóterasz várja az idelátogatókat.

A Gyógy- és Wellness-fürdő közvetlen szomszédságában található kalandparkban kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra vonzó élményt és szórakozást.