HU EN DE CZ

Gasztronómia

Onyx Garden Cafe & Restaurant

 

 

Az Onyx Garden  étterem 2019 márciusban  felújításon  esett át mind belső a dizájnt, mind az ételkínálatot tekintve. 2020-ban átadtuk a zárt télikert-terasz egységünket is, így már családi és üzleti rendezvényeket is és a kibővített szálláskínálat miatt megnövekedett vendéglétszámot is kényelmesen ki tudjuk szolgálni.

Nagyobb figyelmet fordítunk a minőségi, helyi alapanyagokra, különös gondossággal készítjük a különböző speciális étkezési igényekkel rendelkező látogatóink számára fogásainkat. Vegán és vegetáriánus életmódot értékelő vendégeink igényeit maradéktalanul kiszolgálva.
Étlapunk szezonálisan változik, évszakonként megújul, de állandóan megtalálhatóak a magyaros és nemzetközi konyhák ízei is.
Éttermünk kellemes, modern környezettel, odaadó kiszolgálással vár mindenkit, legyen az apropója egy családi rendezvény, vagy üzleti tárgyalás, esetleg egy baráti beszélgetés. Éttermünk 70 férőhelyes, kényelmes székekkel/fotelokkal berendezve, nyári időszakban 80 fős teraszunk mediterrán milliővel várja Önt.

Büfé reggeli: 07-10 óra között 
A'la carte ebéd:heti chef ajánlat, kedvezményes áron.
Félpanziós a'la carte vacsora: 18-21:00 óra között

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Asztalfoglalás: +36 20 317 7302 / etterem@onyxgarden.hu