Szezonális csomagok

  • Őszi relax
  • Deluxe relax
  • Téli családi pihi csomag
  • Téli előfoglalási kedvezmény

Ünnepi ajánlatok

  • Őszi szünet - deluxe kikapcs
  • Meghitt deluxe pillanatok
  • Szilveszter az Onyxban
  • Onyx Nászút

Corporate ajánlat

Cégek, vállalatok és egyesületek részére személyre szabott partnerszerződést kínálunk.
Legkedvezőbb árak egész évben!
 

Ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen sárvári élménnyel!

További ajánlatok
Kiemelt ajánlataink

ONYX

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy pillanatnyilag szabadidős célú utazás törvényileg nem megengedett.
Ezért az ONYX ****LUXURY SÁRVÁR szálláshely a 484/2020.(XI.10) kormányrendelet 10 § (3) pontja szerinti:
 
az üzleti, gazdasági vagy oktatási tevékenység céljából érkező vendégeket, valamint a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyeket, és a kirendelt egészségügyi dolgozókat

 nagylégterű konyhával ellátott stúdió- vagy két-légterű apartmanokban, a nagyobb kényelem érdekében jacuzzis, vagy pezsgőfürdős egységeinkben is folyamatosan fogadunk.

Akár üzleti úton jár, akár üzleti találkozóhoz keres helyszínt, akár kis létszámú meetinget szükséges megszerveznie, mindenben állunk az Önök rendelkezésére. A rendelet értelmében wellness részlegünk zárva tart. Tekintettel arra, hogy éttermi szolgáltatásaink közvetített szolgáltatásként kerülnek számlázásra a vonatkozó rendelet értelmében éttermünk nyitva tartása is szünetel. A szélessávú WIFI és térítésmentes parkolóhasználatot továbbra is biztosítjuk.

Minden vendégünktől kérjük a recepción található írásbeli nyilatkozat kitöltését, hogy hitelt érdemlően bizonyíthassuk a jövőben az Ön üdülésének célját. A nyilatkozat kitöltése után áll módunkban a szálláshely elfoglalását engedélyezni.

Az információkat, folyamatosan, napra készen tartjuk, a kormányzati előírásoknak megfelelően, viszont ha bármi kérdése adódna, ezzel kapcsolatban keresheti kollégáinkat hétköznap 8-16:00 között a következő elérhetőségeken: info@onyxsarvar.hu, Tel.: +36 30 939 0953

Köszönjük együttműködését és kellemes tartózkodást kívánunk Önnek.
Bízunk abban, hogy mielőbb lehetőség nyílik üdülési célzattal érkező vendégeink fogadására is. Addig is keressék böngésszék aktuális ajánlatainkat vagy foglaljanak a nyári szünetre.
 

ONYX

Sárvár központi részén, a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőtől mindössze 300 méter távolságra várja Vendégeit, adottságait és különleges belsőépítészeti megoldásait tekintve a városban egyedülálló Onyx aparthotel.

A ház megjelenésével, szolgáltatásaival nem a klasszikus apartman kategóriába tartozik, a szobák nagy méretére való tekintettel azonban a standard szállodai kategóriába sem sorolható.
A hátsó épületben 19 db nagyméretű, kifejezetten családok számára kialakított négy illetve három fős apartman található. Minden egyes apartman saját konyhával és zuhanyzós fürdőszobával, valamint erkéllyel rendelkezik.

 
 

Szolgáltatásaink körét reggeli illetve félpanzió választási lehetőséggel bővítettük, melyek elfogyasztására az utcafronti épületben található Onyx Garden étteremben van lehetőség.

A különböző igényekhez igazodva több szobatípus is kialakításra került a deluxe kategóriától egészen a superiorig. Kétszemélyes szállodai szobák, melyek igény esetén összenyithatóak, tárgyaló asztallal kialakított ún. 2 légterű team szobák, 2 illetve 4 fős jacuzzis superior apartmanok, 4 illetve 6 fős deluxe apartmanok.

A klimatizált szobák mindegyike teljesen felszerelt, nem dohányzó. Vendégeinknek ingyenes Wifi kapcsolatot, korlátozott számban zárt udvari parkolást, felár ellenében mélygarázst tudunk biztosítani. Az épületekben lift üzemel!

Vendégeink részére ingyenesen nyújtott szolgáltatások:

 

Költségtérítéses szolgáltatások:

 

Amit garantálni tudunk: modern környezet, kényelmes ágyak, tisztaság, gyermekbarát szolgáltatások, gondtalan kikapcsolódás és mosolygós személyzet!