Szolgáltatások

ONYX****SPA

Az alagsorban kialakításra került Spa részlegen sószoba, infraszauna és finn szauna várja a felfrissülni vágyókat. Az exkluzív kialakítású különálló pihenőszoba biztosítja a teljes relaxáció lehetőségét.
A szolgáltatásunk létszámkorlát mellett vehető igénybe a helyszínen a recepcióval egyeztetett időpontban felár ellenében.
Ár/fő/alkalom: 1400.- Ft


A szaunázás emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai:
  • Kalóriaégetés - a megnövekedett anyagcsere folyamatok hozzájárul a kalóriaégetéshez
  • Méregtelenítés - izzadás által a méreganyagok távozását segíti elő
  • Izomlazító - átmeneti megoldás lehet izületi fájdalmakra
  • Stresszoldó - nyugtat a mindennapi megpróbáltatások után
  • Bőrtisztító - fiatalosabb külső a bőr tisztulásával

ONYX****FITTNESS

Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink ittlétük alatt teljesen kikapcsolódjanak és feltöltődjenek, ezért bővítettük szolgáltatásaink körét. Így már nem csak pihenni, hanem mozogni is tudnak az edzőtermünkben, valamint egyéb spa és wellnesz szolgáltatásokat is igénybe tudnak venni nálunk.

Fittness termünk nyitvatartási ideje: 08:30 - 20:30

ONYX****CITYBIKE

Élvezze a mozgás örömét a szabadban két keréken! Kölcsönözzön kerékpárt szállodánkban! Kerékpárjainkhoz zárat a recepción kérhet.

ONYX****GARAGE

A főépület mögött elhelyezkedő B épület alatt egy 13 gépjármű parkoltatására alkalmas sorompóval védett mélygarázs került kialakításra. Ezen szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe vendégeink számára. A mélygarázsban egy elektromos töltő állomás is rendelkezésre áll 2 gépkocsi egyidejű töltése lehetséges.

ONYX****CONFERENCE

Az Onyx****Luxury tervezésekor kiemelt szempont volt a konferencia-, a rendezvény- és a tréning igények teljes körű kiszolgálása. A 70 fő befogadására alkalmas természetes megvilágítású konferencia terem tökéletes helyszín a magas színvonalú rendezvények lebonyolítására.