HU EN DE CZ

Szolgáltatások

ONYX****SPA

A Spa részleg technikai okok miatt átmenetileg nem üzemel!

A szálláshely főépületében (Rákóczi u. 32.) kialakításra került Spa részlegen sószoba, infraszauna és finn szauna várja a felfrissülni vágyókat. Az exkluzív kialakítású különálló pihenőszoba biztosítja a teljes relaxáció lehetőségét.
A szolgáltatásunk létszámkorlát mellett vehető igénybe a helyszínen a recepcióval egyeztetett időpontban felár ellenében.
Ár/fő/alkalom: 3000.- Ft


 

ONYX****FITNESS

Az Onyx****FITNESS technikai okok miatt átmenetileg nem üzemel!

Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink ittlétük alatt teljesen kikapcsolódjanak és feltöltődjenek, ezért bővítettük szolgáltatásaink körét. Így már nem csak pihenni, hanem mozogni is tudnak az edzőtermünkben, valamint egyéb spa és wellnesz szolgáltatásokat is igénybe tudnak venni nálunk.
A szolgáltatás ára: 1500.- Ft/alkalom
Fittness termünk nyitvatartási ideje: 08:30 - 20:30

ONYX****CITYBIKE

Élvezze a mozgás örömét a szabadban két keréken! Kölcsönözzön kerékpárt szállodánkban! Kerékpárjainkhoz zárat a recepción kérhet.

ONYX****PARKING

Szabadtéri parkolóhelyeinket 2.400 Ft / éj áron vehetik igénybe vendégeink.

A főépület mögött elhelyezkedő B épület alatt egy 13 gépjármű parkoltatására alkalmas sorompóval védett mélygarázs került kialakításra. Ezen szolgáltatás 4.400 Ft / éj ár ellenében vehető igénybe vendégeink számára. A mélygarázsban egy elektromos töltő állomás is rendelkezésre áll, 2 gépkocsi egyidejű töltése lehetséges (a szolgáltatás aktuális áráról érdeklődjön recepciónkon).