HU EN DE CZ

ONYX****LUXURY


A szálláshely megjelenésével, szolgáltatásaival nem a klasszikus Apartman kategóriába tartozik, a szobák nagy méretére való tekintettel azonban a standard szállodai kategóriába sem sorolható.
A három épületben 64 db a
 k ülönböző igényekhez igazodva több szobatípus is kialakításra került a deluxe kategóriától egészen a superiorig. Kétszemélyes szállodai szobák, melyek igény esetén összenyithatóak, tárgyaló asztallal kialakított ún. 2 légterű team szobák, 2 illetve 4 fős jacuzzis superior apartmanok, 4 illetve 6 fős deluxe apartmanok, különböző típusú, nagyméretű, kifejezetten családok számára kialakított négy illetve három fős apartmanok, exkluzív kialakítású és egyedi felszereltségű romantikus és üzleti lakosztályok, valamint egyedi Jacuzzis szobák és apartmanok színesítik a kínálatot. Az apartmanok saját konyhával és zuhanyzós fürdőszobával, valamint erkéllyel rendelkeznek. 
Szolgáltatásaink körét reggeli illetve félpanzió választási lehetőséggel bővítettük, melyek elfogyasztására a fő épületünk utcafronti részén 
található Onyx Garden éttermében van lehetőség.
A klimatizált szobák mindegyike teljesen felszerelt, nem dohányzó. Vendégeinknek ingyenes Wifi kapcsolatot, korlátozott számban zárt udvari parkolást, felár ellenében mélygarázst tudunk biztosítani. Az épületekben lift üzemel!
 
g.

Onyx****Luxury

Üdvözlünk az Onyx****Luxury weboldalán!

Sárvár központi részén, a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőtől mindössze 300 méter távolságra várja Vendégeit, adottságait és különleges belsőépítészeti megoldásait tekintve a városban egyedülálló Onyx****Luxury szálláskomplexum.
A szálláshely megjelenésével, szolgáltatásaival nem a klasszikus apartman kategóriába tartozik, ötvözi a szállodai kényelmi szolgáltatásokat az apartmanok tágas tereivel és felszereltségével. 

Szolgáltatások

Gasztronómia

A kikapcsolódás mellé néhány ízletes falat!